Positive atau evaporated line

Saya dah delay period 9 hari , bila test pagi td keluar line faint dalam tempoh 3 minit test..boleh share ke ibu yg pernah mengalami mcm ni sama ada positiv atau false positive

Positive atau evaporated line
7 Các câu trả lời

sy haid x delay sje trgerk nk check..sme Samar xpuas ati sok bli lgi smar jgk tpi double line lah..lusa bli lgi..sah lh prgnt..pstu scan xnmpk kantung..now semlm scan 6 mnggu alhamdulillah dh nmpk kantung..nti 10 mnggu scan lgi utk buat pngesahan di kk..

hye sisturrr...nampak samar2 nie slalu positif..maybe boleh test lagi late 2 week period..tp kalau nak kepastian lebih cepat boleh guna clear blue digital..jaga diri leklok k...

2y trước

semoga ada rezeki sis .. doakan sy jgk sbb sy test pon samar² . tgu 3 4 hri bru test lg ☺️

Alhamdulillah, tahniah 😄 haritu sy mcm ni jugak. Hari sabtu negative, hari isnin double line tapi samar mcm ni. Inshaallah, moga yg baik2 utk kita semua

Saya pakai Clearblue Digital Pregnancy Test, Alhamdulillah sangat accurate

2y trước

boleh.. saya dulu, samar mcm ni.. detect 1-2w guna CB Digital

saya nampak kat sini 2 line. cuba zoom, mmg nmpk 2 line.

nmpk mcm samar²...kena tggu lg .br repeat test lgi

2y trước

sbenanye anak ke 4, tp cek upt anak sblum ni tak dpt pulak pudar bila dah delay period😅 tu yg terfikir line ni positiv ke false positiv, atau hormon ke..first time jd cmni. amin amin terima kasih sis

positif ni