pelik

Saya dah dekat 2 bulan tak period . Last oeriod 22 ogos-26 ogos . Masa lewat period 3 mnggu check tkde. Scan kosong . N until now saya buat upt sndiri 1 line je .kepala sakit je . Pinggang Allah je thu sakitnya mcm mana . Ari2 kdg2 berdenyut . Saya pon pelik. Nk pergi klinik kang sama je klinik check guna upt . 1 line jugak . Tk pernah pulak saya lewat period lama mcm ni . Risau tu mmng adelah . Tapi taknak pergi klinik lagi tkut kecewa . Walaupun baru 2 tahun kawin?

2 Các câu trả lời

Mgkn hormon tue sis...sbb mmg ada org lpas kawen period jd ting tong...cuma skng sis kena lbh peka dgn perubahan diri klu2 kot ada lekat tp xdapat detect..but jgn trlalu brhrp nt stress pn gngu period

Boleh pergi klinik mintak scan lagi skali sis.