saya 36week 5 hari dah bukak 1cm

saya dah bukak 1cm dan sepatutnya 37week kena induce tapi saya nak balik xmw induce nk bgi 39 weeks dlu baru nak mai pulak agak ii ok dk kalau dh bukak 1cm tpi balik lagipun saya baru 36 weeks

3 Các câu trả lời

bukaan 1cm & balik tu takda masalah tp yg 37w kena induce tu? meaning pakar yg suruh atau mcm mana? kalau mmg dah schedule, tak boleh tunggu sampai 39w tau. kena tgk balik buku/jumpa doktor semula.

2y trước

Kalau ketuban leaking bahaya sis kalau tggu smpi 39minggu,takut infection pd baby..

Klu doktor cakap kna induce,,mmng akn kena induce sis,,mngkin sis ada risiko kalau lebih 38minggu