keliru kecewa sedih

Saya dah buat 5-6 kali test upt (berlainan brand) semua naik double line tapi samar Last sy try clear blue keluar pregnant 1-2 weeks Baru sebentar tadi sy pergi klinik guna upt klinik tu sendiri Dua upt result negative 🥺 Allahu akhbar 😭 Bila sy tunjuk result upt 5-6 test naik dua line salah satu samar Doc cakap semua negative Bila sy tunjuk result clear blue yakni pregnant 1-2 weeks, dia diam dan dia ckp mungkin misscariage or mengandung luar rahim Allahu buntu Sedih kecewa Hm

keliru kecewa sedih
25 Các câu trả lời

Mungkin kandungan puan masih terlalu awal..kalau puan tak ada bleeding..cuba buat UPT lagi lepas seminggu @ 2 minggu..saya pun sama..doktor minta repeat scan lepas 2 minggu..tapi saya tak ada rezeki..belum sempat repeat scan,saya bleeding..puan doa yang baik-baik..be positive...😍

4y trước

Puan bleeding tu puan ada scan tak? Sbb sy ada dark brown + bleeding spotting subuh tadi Tp scan di klinik swasta pakar ibu dan anak Alhamdulillah ada kantung Lagi 2 minggu sy perlu scan semula