keliru kecewa sedih

Saya dah buat 5-6 kali test upt (berlainan brand) semua naik double line tapi samar Last sy try clear blue keluar pregnant 1-2 weeks Baru sebentar tadi sy pergi klinik guna upt klinik tu sendiri Dua upt result negative 🥺 Allahu akhbar 😭 Bila sy tunjuk result upt 5-6 test naik dua line salah satu samar Doc cakap semua negative Bila sy tunjuk result clear blue yakni pregnant 1-2 weeks, dia diam dan dia ckp mungkin misscariage or mengandung luar rahim Allahu buntu Sedih kecewa Hm

keliru kecewa sedih
25 Các câu trả lời

Tlalu awal sis jumpa doc,sya smpi buat byk kli smpi naik line terang br p klnik tu scan tu pun doc ckp tggu 2 mggu lgi br dtg blik..amalkan mkn folic acid,jgn pmknan sis..then jgn stress2..in sya allah,Ada rezeki..

4y trước

Sy pergi klinik sbb ada light brown spotting sis hm

Better sis g klinik . Ckp nk test hsg beta atau hsg darah . So dy akn ambik drah antar makmal situ lg berkesan nk detect pregnant ker x . Sbb kdg2 urine ni hsg kita rendah tu xdpt detect

4y trước

Terima kasih sis Sy tak sempat request semua tu Subuh td ada dark brown+ blood spotting Sy terus buat upt sendiri di rumah Sy tgk result masih naik 2 line Kemudian sy refer hkl, hkl check upt negative Misi bg pilihan utk stay dan queue utk scan tp kena tunggu lama 24-48 jam Sbb ramai Sy pilih pergi klinik swasta pakar ibu dan anak Doc terus scan Alhamdulillah ada kantung Lg 2 minggu sy perlu dtg scan semula

Masih awal lagi ni, yang seeloknya check lepas 2 minggu delay period. Btw banyakkan rest okay, makan folic acid, eat healthy, semoga ada rezeki awak dapat zuriat 🤲🏼

4y trước

In sha Allah Puan, Sy mmg ada plan nak test semula kalau period masih belum datang Terima kasih Puan Amin amin amin yarabbal alamin 🤲🏼

Ia cuba bersabar in shaa allah msih trrlalu awal..sya hri tu pun bgthu dlm 2 or 3 mggu..msih samar samar..last g cek dktr da msuk 2 bulan lbh..

4y trước

Terima kasih Puan Mudah mudahan ada la rezeki sy dan suami Amin yarabbal alamin 🤲🏼

Mungkin awal lagi. Banyakkan doa ya awak. Lagi 2 minggu cuba cek lagi. Cuba yg bias apun okay je.. Dia detect juga in shaa Allah. Moga sis ada rezeki anak

4y trước

Masa sy pergi klinik ni sy ada light brown sporting Dan skrg pun tak sempat tunggu 2 minggu utk check upt semula Ada dark brown + blood spotting Sy terus check upt brand dip and tell masih naik double line dan masih samar Pergi hkl masih negative result upt tu Sy tak nak queue lama utk scan atau masuk kan mulut itik di hkl tadi Kemudian sy pergi klinik swasta pakar ibu dan anak Kat sana doc tu scan ada kantung tapi kosong 🥺lagi 2 minggu kena scan semula Doakan mudahan ada rezeki sy ya sis

Sis bed rest sja skrg.. masih awal lagi Tu.. amalkan folic acid dri skrg.. Jaga makan Dan mnum.. jgn buat keja Berat.. smoga Suma dpermudahkan

4y trước

Folic acid sy amal kan 3 bulan sebelum berkahwin Sy pakai brand similet sebelum ni Lepas tu masa pkp sy tukar pd brand appeton Terima kasih Puan atas tiap pesanan.. In sha Allah

InsyaAllah ada, kalau hcg detect sikit je dan faint line mmg doctor kira tak pregnant, sabar ye tunggu 2-3minggu lg test lg 😊

4y trước

Mudah mudahan ada Terima kasih Puan..

Hmmmm. Pelik jgk. Sy test samar2 dlu. Pastu tgu 2minggu, repeat test, bru warna terang. Time tu 6weeks. Semoga dipermudahkan sis

4y trước

Sy tak sempat tunggu 2 minggu Puan Ada dark brown + blood spotting Sy ingat sy period Tp check upt masih positive Sy pergi hkl check upt negative Kemudian sy refer klinik swasta pakar ibu dan anak anak Kt sana lepas sy cerita kan semua, Doc terus scan Alhamdulillah ada kantung nya cuma mmg terlalu kecil Lagi 2 minggu sy perlu scan semula utk tgk progression Doakan sy ya

Sama macam sy dulu, line samar tp doc buat urine test mmg positive. After few days sy miscarriage

4y trước

Allahu Moga ada rezeki kita untuk dapatkan zuriat ya sis Amin ya Mujib 🤲🏼

Ikut betul awk sepatutnya week brapa hamil? Kalo dah week 5 masi result cmtu mmg merisaukan.

4y trước

Last sy period bulan lepas 8 Jun So bulan ni supposedly period pd 6 July Hari isnin 13 July tu sy pergi klinik sbb ada light brown spotting