keliru kecewa sedih

Saya dah buat 5-6 kali test upt (berlainan brand) semua naik double line tapi samar Last sy try clear blue keluar pregnant 1-2 weeks Baru sebentar tadi sy pergi klinik guna upt klinik tu sendiri Dua upt result negative 🥺 Allahu akhbar 😭 Bila sy tunjuk result upt 5-6 test naik dua line salah satu samar Doc cakap semua negative Bila sy tunjuk result clear blue yakni pregnant 1-2 weeks, dia diam dan dia ckp mungkin misscariage or mengandung luar rahim Allahu buntu Sedih kecewa Hm

keliru kecewa sedih
25 Các câu trả lời

Sabar sis.. sebaiknya tunggu lagi 3, 4 minggu baru test lagi sekali. Sbb maybe masih terlalu baru. Hormon mengandung tu lupe nama apa pun maybe belum dpt detect. Sabar dulu ye sis. Selalunya kalau test guna clearblue digital tu 4-5 week Inshaa Allah confirm sis mengandung.

4y trước

Tulah puan Banyak kemungkinan Kalau betul ada rezeki sy, moga Allah beri petunjuk. Amin yarabbal alamin Terima kasih ya Puan..