First Pregnant

Saya Dah 8Weeks Memang Takda Selera Makan Langsungg , Macam Mana Ya Nak Buat Bagi Ada Selera Makan Balik? Rasa Sedih je selera makan takde tapi duk lapar jaa ?

45 Các câu trả lời

Telan je makanan mana yg boleh telan. Jgn x makan. Nanti boleh gastrik

Kena mkn.. n cari la mknn yg awak suka..kna ingat yg dlm perut tu jgk

Sama macam sy. Tpi sebelum makan sy makan buah dulu . Hehehe

Cari makan makanan yg ley telan sis. Takde cara lain 😂

sy bru 5weeks tp selera masi ok.. mudahan selera x hilang..

5y trước

Sy masa 6 weeks oke je lg , bila naik 7-8 weeks , azab sengsara perut sebu , loya semua ad . Letih ya amat

Try ambil 7 biji kurma mkn setiap hari

Makan buah2an.. Blend buah buat jus.

Mnom la susu ibu mengandung,

Makan buah n biskut sis.

Makan buah je..