Kram bahagian perut macam ditarik

Saya dah 8w tiba tiba tadi malam rasa kram sakit sangat, ulu hati sesak tapi tk ada keluar darah, kram je, mula mula dlu tk ada kram, normal ke? Saya tk pi hospital sebab sekarang dah ok, tadi malam dengan tapi subuh je, tapi cume 1-2 minit, tk lama

1 Trả lời

awal² pregnancy mmg akan ada cramping n bloated sikit sis . selalu nya dtg kejap² . saya dulu pun rasa selalu kena time bangun pagi . tp kalau cramping tu lama tak hilang better sis pergi check .

1y trước

mungkin lah , makan kena jaga sis awal² pregnancy ni . ikut timing sbb kalau angin dah masuk mmg mcm² rasa nanti .