Pndrahan 6mnggu

Saya dah 6minggu kandugan... Harini ada darah skit keluar darah coklat2... Saya nk tahu sebab apa ye.. Rsau... Spe pernah alami mcm saya..

5 Các câu trả lời

Saya mcm sis baru 6w1d. Pun ada brown spotting kuantiti sikit sgt. Dh pegi hosp scan dr ckp tak ada apa kntung pun dlm rahim. Dr cuma pesan kalau bleeding fresh blood cpt2 dtg hosp balik. Mcm harini sy cek dah takde brown spotting. Kena byk bed rest. Ni pun sy ambik cuti 3 hari. Sbb dah 2x miscarriage. Ni pregnnt kali ke 3

3y trước

Sama kak time tu jgk saya g klinik scan dr kata kalau ada drah fresh bnyak cpt2 g klnik... Sruh saya rht dn mkn ubat obimin... Rsau kak sbb ni bby first.. Tpi scan just nmpk kantung je

Dah jumpa doktor? Saya dalam situasi yang sama, telah mendapat duphaston dan injection dari doktor. Doktor juga telah scan untuk memastikan bayi masih selamat. Sekarang kena banyakkan rehat.

3y trước

Alhmdllh dah kak... Time tu jgk saya g klnik scann tpi cuma nmpk kantung je.. Dr sruh saya mkn ubat dn rht kalau ada bnyak drh cpt2 g klinik

pegi klinik sis .. jumpa doc .. mybe rahim xkuat ..

kena refer doc sis, dan banyak rest ok

bykkan bedrest