Hilang Selera Makanan

Saya dah 5Weeks, saya betul hilang selera makan sekarang, saya paksa diri makan roti tapi ada masa roti pon dah tak boleh telan. Badan penat asyik rase nak tidur je. Bagaimana cara nak tambah selera makan ?

30 Các câu trả lời

Try mkn buah kalau x lalu mkn nasi.. Sy pun kurang selera mkn tp hati nak sgt mkn

memang macam tu sis alahannya... saya sampai nk masuk 5bulan baru ade selera nak mkn...

5y trước

Oo yeke kalau susu nak minum apa ye yang sesuai?

puan cuba mkn buah2an...oat ka...try sikit2 sbb mommy kena ada tenaga...

Minum susu sis. Makan sikit2 tapi kerap pon takpe. Jnji jgn bg perut kosong.

5 week jugak, tak tau nak makan ape... hmmm

4y trước

Okay nnt cuba 😘😘😘

Bykkan mkn buah buahan ibu... huhu

Makan buah manis

Makann buah sis

sama 😭

Mkn buah