Breast feeding

Saya dah 5 bulan tapi breast still takde rasa sakit lagi. Kandungan bulan keberapa yang akan rasa breast bersusu? Risau jugak ni kalau takde susu nanti. Dari bulan lepas dah start minum milk booster. Tapi still takde rasa apa2. #firstbaby #mommybuntu #1stimemom #jangandibully

2 Các câu trả lời

Susu akan kluar depends on demand n supply..mindset ibu tue penting..kalu kte pkir nnti anak lapar nak susukan in sha Allah automatik susu akan d produce..sye dah 7m pun still xde susu2 keluar pun sis..positif je okeyyy..kerja Dia

up