Baring mengiring

Saya dah 38 minggu skrg ni. Kenapa tiap kali saya baring mengiring kiri atau kanan bawah tu terus rasa ngilu dan sakit sangat. Nk bangun atau baring terlentang semula sakit betiul. Tu tanda bukaan dah bukak ke mcm mana?

2 Các câu trả lời

38w baby dh engage laluan sis.. biasanya mmg sakit la bawah tu sbb baby tekan.. dia pun dh membesar kan so tgu masa ja dia nk kluar..

sbb baby dah makin turun ke laluan. masa checkup nurse ada bgitau tak baby dah engage ke tak dgn laluan