X tahu rasa contraction

Saya dah 37w perut kerap mengeras due saya 23/2 ..tapi saya x tahu rasa contraction tu mcm mne ...saya risau klu saya terlebih relaks sbb jnis boleh menahan sakit... Please bgthu rasanye mcm mne...sy pun x pernah alami senggugut

2 Các câu trả lời

Rasa sakit mcm nk tcabut pinggang😅 sakit tu tak tau nk habaq , tp mmg sakit sgt2 , kalau blh tahan tu mgkin baru lg , sbb makin lama makin kerap dan makin kuat rsa sakit tu

8mo trước

Sama la tengah tunggu hari , bila agknya baby nk kluar😅