Demam 35weeks

Saya dah 35weeks 3hari harini. Rasa nak demam tapi badan tak panas cuma tanda2 awal demam mcm selsema, batuk dan pening tu dah ada. Saya juga GBS positive. Haritu nurse ada pesan kalau demam datang KK. Tapi klinik tutup weekend. Perlu ke saya ke hospital terus? Ke monitor je sebab masih lagi larat, baby pun gerak cukup 10pergerakan. #pleasehelp #bantusharing #firstmom

2 Các câu trả lời

gi hospital trus sis. sya masa preggy dulu, sya demam. masa tu baby kurang gerak,sya balik keja kul 5 ptg,sya mandi prepare brg smua trus gi hospital. hos trus tahan soh admit. hari ke 2 admit, dok decide soh bersalin ngam2 38 minggu sbb sya demam. xboleh biar Lama. tkut effect baby.

pg hospital.