Kandungan 34W4D

Saya dah 34weeks 4 days harini tapi betul2 tak larat dah. Tanya nurse dia cakap selalunya orang akan ambik cuti seawal 36 minggu, tak awal sangat ke ye? Saya nak apply maternity 36 minggu awal sangat tak? tapi maternity leave saya 60 hari je. Baki lebih tu mungkin jadi unpaid leave tapi saya tak peduli dah sebab sangat2 tak larat. Ada cadangan ke ibu2. #firstmom

1 Trả lời

bincang dgn superior dan HR awk dlu. sbb dorg kena plan utk handover kerja2 awk pd staf yg ganti tmpt awk. jgn buat last minit, majikan tak suka