Air ketuban banyak

Saya dah 32week , check up semalam doktor kata air ketuban banyak dah 22cm . Siapa yang ada pengalaman macam ni ? Sebab apa ye ?

5 Các câu trả lời

doktor ada mention tak possibly sebab apa? ada tanya doktor?

6mo trước

patut sis tanya je doktor walaupun dia tak mention apa2. tapi faham je kadang in the moment tak terfikir kan. sis buat list soalan2 apa nak tanya, next appointment nanti tak lah kita terpinga2 nak tanya apa kan. air ketuban banyak ada banyak sebab. yg paling common sebab gula tinggi. hopefully itu je lah, ye lah lepas raya kan 🤭 cuba control makan sikit, tengok turun tak nanti. selain tu, memang kena repeat scan, seeloknya detail scan baru boleh tahu sebab apa.