Maaf nak Tanya . Saya baru start nak minum air kelapa tapi bila minum saya kerap pulak kencing .

Saya dah 32 week

2 Các câu trả lời

Kadang tu bukan sebab minum air kelapa baru kerap kencing . Tapi sebab dah 32 minggu baby makin besar and sempit. Sebab tu kerap kencing. Tapi minum air kelapa bagus. Saya minum dua tiga kali je seminggu , alhamdulillah baby keluar bersih je and wangi

3mo trước

Masih ada lagi ya misconception air kelapa dengan baby bersih. Boleh tambah lagi ilmu dengan bacaan ilmiah.