Berat tak naik

Saya dah 27 weeks + gdm on diet control. Semalam checkup, nurse tegur berat badan saya dari awal buka buku pink sampai sekarang langsung tak naik naik even 1/2kg pon. Static je dari awal. Sepanjang pregnancy pon tak pernah ada loya atau muntah. Nanti next check up doctor minta naikkan at least 1kg ke 2kg macamtu. Saya buntu pulak macam mana nak naikkan berat dengan saya kena control gdm lagi. Ada pendapat tak? Thank you :) #1stimemom #firstbaby #advicepls #pregnancy

1 Trả lời

mkn je bnyk2 yg penting kira carb

2y trước

Makan berselera je, memang banyak makan pon tapi tak naik naik 😂 semoga dengan juadah raya nanti boleh naikkan berat