Boleh makan durian?

Saya dah 26weeks.boleh ke makan durian?sebab ada org kata waktu pregnant xboleh makan durian.apa pendapat ibu-ibu?

5 Các câu trả lời

Boleh je ikut badan awak tp jgn byak sgt. Sama mcm air kelapa juga. Sy pn bru 24w tp dh start minum air kelapa. Smua ikut ketahanan badan ibu2 sdri asalkan jgn berabis sgt🤤🤤

boleh makan.. saya pun makan jugak sebab teringin.. tapi jangan banyak sangat.. dalam 2 3 ulas gitu cukup.. asalkan dah merasa tu okay dah.. lepas tu banyakkan minum air..

bleh je mkn... cuma jgn mkn byk n if rasa awq mkn byk cepat2 minum air badak cap kaki 3 tuu...musim dia memang sush nk tahan nk2 kita yg pregnant...

kalau awak teringat sgt makan la sis, try 2-3ulas dulu tgok mcm mana ,sbb ada stgah org, badan okay je makan. mcm saya dulu pun makan sikit.

2mo trước

aah tau, ada stgah tak bagi juga. tapi tuh la, skrg musim dia, mesti teringin juga. try dulu 2-3ulas tgok mcm mana. kot badan awak okay ka.

sy 19 weeks dh mkn durian dh sis..bgi sye tkde ape ii effect cuma kena bnykkan minum air putih