Keinginan bersama suami

Saya dah 26 weeks anak pertama. Alhamdulillah Allah beri rezeki selepas sebulan berkahwin. Semenjak suami tahu saya pregnant dia tak pernah nak bersama dengan saya sebab takut apa2 terjadi dengan kandungan. Kadang2 saya rasa bersalah dan saya ada keinginan tapi suami saya cakap tunggu selepas berpantang. Kadang2 saya emosi dan tertekan sebab suami jarang jumpa sebab kerja berjauhan.

16 Các câu trả lời

Xde masalah pn sbenrny...try slow talk ngn husband...huhu...risau sgt tu husband sis...haha

Boleh aje bersama asalkan uri bukan dekat bawah.....

Boleh je bersama tp jgn terlalu agresif

Sy tiap mggu skli... Dgn suami...

Boleh sahaja.. cuma jgn lasak sgt

Xdak masalah. Slow and steady je