Susah bernafas

Saya dah 25 minggu sekarang Alhamdulillah. Normal ke rasa susah bernafas ?

2 Các câu trả lời

Normal tu baby dah makin membesar dia menekan rahim kita.akak dah lalui nak tido mlm susah serba tak kena..satu lagi jgn mkn lewat mlm sgt maksudnya dekat time kita nak tido sbb lambat hadam..akak last makan sblum kol 8mlm ..so kol 10 or 10:30 dah masuk tido..

3y trước

MMG gitu k...sbb sblm ni tak pernah macam tu.. sukar nafas .. kadang ² sy tercugap ² tu.. 32 minggu dah.. rasanya besok ada mintak oksigen Kut.. dia punya sesak tu rasa pasan telinga pastu tak tentu arah.. darah jantung semua ok alhamdulillah..

Normal