Sakit bawah perut

Saya dah 24 weeks, harini sakit betul bawah perut. Tp sebelah kiri sahaja. Sakit mcm senggugut. Dari pagi sampai ke malam takhilang2 sakitnya. Tapi baby aktif je. Normal ke ye mcm ni ?

3 Các câu trả lời

Hi Mummy, saya pun skrg tgh alami benda sama. Rasa macam cramp belah bawah perut. Dari malam semalam rasa sampai malam hari ni. Risau juga tapi baby kick masih lagi rasa. Rasanya perlu check ke…?

Boleh pegi klinik cek, kdg2 klau kencing kotor pun boleh jd salah satu sbb.

8mo trước

ubat insert vagina sbb kputihan ke? sy selalu dpt sbb gbs xda pulak effect apa2

kena cek doc..mgkin sbb usus

8mo trước

btul sakit klu skjap itu mgkin regangang.. tp klau lelamah cm tu rsau .. awk g hstpl trus