gerakkan Baby

saya dah 23week5day .. selalu baby sy aktif ada gerak2 tapi dari kemarin masok arini dah 3hari baby ada gerak cuma xselalu mcm sebelom ni 🥺 .. normal ke tidak ya ? #firstpregnant #ingintahu

2 Các câu trả lời

Normal , asalkan dia ada gerak pagi ptg malam , dont worry , nanti dah 28weeks nurse baru suruh awak kira gerakan sis , kalau rasa tk gerak langsung tu boleh terus pegi hospital

nrmal sis..ade mse bby tdo..ade mse bby aktv..sis risau rjuk doc trus

3y trước

😊😊