Saya dah 22 weeks, tapi teringin pergi sungai.

Saya dah 22 weeks, tapi teringin pergi sungai bbq kat sungai. Boleh ke eh?

6 Các câu trả lời

saya pun teringin, nak mandi air terjun. bila tanya orang berpengalaman, dorg kata niatkan dalam hati nak mandi tu sebab teringin, semoga takde apa apa yang tak diingini terjadi. doa yang baik baik je. tapi saya masih belum berani😅

sy ada 2 kali gi sungai time pregnancy, tp kena hati2 sbb licin kat situ, tp sy tak mandi lh air sungai tu celup2 kaki amik feel je sbb risau senang jatuh tergelincir. tmbh lg kalau perut dh makin besar jd kdg2 tak stabil.

boleh tp berhati² ok.. tmpt licin.. nk jln tu hati², mntk suami pgangkn.. bca doa pelindung dri sbb kita p tmpt org lain kn. sy pon prnh prgi mndi 2 kali dh. just kna sntiasa igtkn diri tntang ap yg sy bgtau kt ats yer

boleh je. tapi musim skrg ni kalau tempat tu asek hujan je. better tk payah la dulu. bahaya sbb cuaca takut licin ke ape. kalau nak jgk kena hati2.

better not. if slipped...

boleh