Keguguran 10weeks

Saya dah 2 weeks keguguran, kantung baby keluar sendiri dekat rumah. Perlu pergi scan rahim semula ke kat klinik? Pastu, dah bernifas dah 2 weeks & darah masih keluar lagi. Biasa berapa lama ye nifas lepas gugur? Tq in advanced for sharing info.

2 Các câu trả lời

perlu pegi klinik. tapi sbb still ade darah lagi more than 2w better pegi hospital terus. usually x lebih 2w nifas utk gugur. tkut ada sisa saki baki lagi dkt dlm

wajib pegi hospital semula. doktor nak check rahim kosong ke tidak takut kantung tersisa kat dalam. nanti jadi infection plak