Alahan teruk dari 5Week

Saya dah 2 kali masuk wad kerana alahan. Allah , Disebab kan ttc dah lama sangat. Bila merasa mcmni. Rasa tak tertanggung.Tapi rezeki Allah dah bagi . Agak2 sampai bila ya alahan ni . Hari2 makan roti je. Sekarang dah 11 week#bantusharing

15 Các câu trả lời

takpe sis awak layankan je alahan tu ye, insyallah nnt hilang la tu.. semoga dipermudahkan kehamilan sis..

sy hari tu 6 7 bulan pun alahan lgi sis.. tp msuk 7 bln tu kurang bnyk la.. klu trslh mkn bru muntah ..

Apapun banyakkan bersabar and bersyukur ya , alhamdullilah Allah dah bagi rezeki anak tu 🤲🏻😍

sama tak lalu makan, makan roti dengan buah je.

sy sampai 18wks baru betul2 hilang alahan

10mo trước

7-15 wks sy rasa memang kemuncak morning sickness.. haha.. bertabahlah ibu2.. xda benda yg boleh hilangkan alahan melainkan masa.. doa byk2 diberi kekuatan untuk tempuh semua ni selama 9 bln. moga2 tiap kepayahan kita diganti dgn keluarnya anak2 soleh&solehah..