Pundi kencing😂

Saya dah 19w. Alhamdulilah. Saya dah mula ada rasa gerak2 dalam perut sejak 18w. Saya rasa tu baby kot😅 Cuma nak tanya kdg2 bila saya rasa gerak2 tu dekat bawah perut, saya pun rasa nak terkencing. Ibarat mcm kacau pundi kencing saya. Tu maksudnya baby tendang2 pundi kencing saya ke? heheh ada yang pernah rasa mcm saya tak?#firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Hampir kesemua mommies pernah rasa macam tu. Lagi2 bila masuk 3rd trimester nanti. 😂 Be strong mommy💪

8mo trước

ehehe jadi betul la dia tendang pundi kencing saya?😂 saya risau ingat saluran kencing saya bermasalah ke