Perut mengandung

Hi, saya dah 17w4d, semalam saya ada rasa kedut kedut sikit, perut macam kembung berangin, hari ini pula kadang perut oke aja macam tak ada beban, normal ke? Sebab hari hari macam rasa perut penuh angin

1 Trả lời

normal. memang macamtu. anyways baby awak dah ok? haritu bleeding placenta turun kan?

11mo trước

Alhamdulillah Barakallah, bukan placenta, doc pakar cek, cakap itu macam polip tp tk jadi, tulah luruh, Alhamdulillah Baby oke😭 Kebesaran Allah sebab doc lain tunggu baby jatuh tapi Allah berkehendak lain, and mulut rahim pun masih tertutup, Masya Allah