Bila waktu yg tepat untuk scan gender baby??

Saya dah 16minggu harini.. Adakah sudah sesuai waktunya untuk scan gender baby saya?? 😍

6 Các câu trả lời

kalo rezeki awk baik & kedudukan baby bkerjasama insyaallah dah bole nampak dah tu. sy scan swasta 16m baby sdg mengerekot so cuma nampak jantina dr kwsn bontot dia ja tp doc ckp dia pn xpasti takut sy bhrp btl kn, nt 20m sy jumpa doc kk hrp² dah bole nampak jelas insyaallah

saya haritu scan kat klinik swasta 15w belum nmpak lgi gender baby..nti nak scan 20w,doc pun gtau 20w boleh nmpak dah gender..

Doktor ada bagi tau saya masa saya berklinik swasta sebelum ni,doktor inform kandungan 20 week baru ok scan gender baby.

okay da, tapi atas baby juga ,kalau dia bagi kerjasama dpt la tau gender. mcm saya dulu time ni dpt tau da.

Saya in sha allah 28hb 9 ni buat details scan sekali check gender baby . Doakan saya ya semua mumy mumy

18-20 minggu keatas dah bole start scan