Hyperemesis Gravidarum

Saya dah 16minggu dan saya hadap HG since minggu ke 8. Muntah setiap hari, tiap kali makan dan tiap kali minum. Urat dah bengkak2 semua kena cucuk nak masuk air. Moga saya mampu bertahan dan HG ends soon. Nak kerja pun terpaksa unpaid leave sebab dah tak ada tenaga langsung bila buat kerja pun muntah teruk sampai tekak saya luka2 jadinya. #HyperemesisGravidarum

1 Trả lời

3mo trước

Saya dah cuba sis semuanya sekali. Saya mampu bertahan pun sebab paksa diri makan biskut baby dan minum air walapun masih tetap muntah. Doctor mcm biasa just cakap normal~ jadi bertahan je lah