Darah Spotting

Saya dah 12w dah nak masuk 13w tapi still takde darah spotting. Normal ke? Tapi nurse kata baby membesar dengan elok

32 Các câu trả lời

ok lah xde darah spotting ...alhamdulilah ...org lgi xnk ade spotting 🙃

alhamdulillah puan tiada mslh spotting...mg sntiasa dbwh lindunganNya..aamiin

2y trước

Alhamdulillah aamiin

normal sis, kalau ada spotting tu yg bermasalah yg perlu awak risau

org takut kalau spotting. tp awk pula nk spotting...kelakarlah sis ni..

2y trước

Saya first time mummy and saya tak tahu sangat pasal benda ni. Mungkin saya banyak tengok tiktok 😌

Sis, kalau ada spotting lagi la merisaukan.

Normal Puan. Syukur lah tiada spotting.

bagus lah takde spotting. kalau ada tu bahaya

2y trước

Ouhh yeke. Thank you 🥰

apa ni ?? apa nak sampaikan ???

Jgn minta ada spotting tu.. xnormal

2y trước

itu kita panggil implantation bleed/ implantation spotting.. xsemua org kena alami nya.. ok wc sis..

Tolong banyakkan membaca ya