tips jagaan jahitan dalam pantang

saya dah 11 hari berpantang, 2 hari lepas saya kena tahan ward sebab jahitan terbukak sikit dan kena jahit balik. Ni hari kedua jahitan baru. Ada tips jaga jahitan supaya cepat sebuh? saya dah fobia sangat dah ni, emosi pun kadang tak dapat kawal, stress sangat sebab penat nak jaga. tolong saya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Jahitan di vagina atau czer, klu di vagina, maaf , saya tiada pengalaman