Alahan Teruk

saya da nk masuk 8week. saya pnya alahan teruk smpai kena amik cuti sebulan. saya sehari 2 3 kali muntah tak sah. loya mual sentiasa ada. lembik badan dibuatnya. saya skrg bnyk baring tidur shj. kekdg tu sampai nangis. nk makann apa semua tk lalu. takut nk makan. firstbaby

13 Các câu trả lời

Cuba makanan berbeza tengok mana satu perut boleh tahan. Kena sayang baby. Sy okay ngan buah, roti, asam, air limau.

3y trước

Sama laa dgn saya jugak sis 😭 esok nya terpaksa try makanan lain yg kena dgn tekak . Try n error