tiada apa apa tanda

saya da 38 minggu.. tapi takde tanda apa apa pun. haritu ada keluar spotting sikit. da pergi hospital tapi dorang suruh balik dulu sebab bukaan tak buka lagi. risaunya saya. saya tak nak sampai kena induce.

2 Các câu trả lời

Tak semua ada tanda beberapa hari sebelum bersalin. kalau sy,hari tu nak bersalin,barulah ada contraction kerap tanda nak bersalin. 3 anak semua mcm tu. nasib baik memang sy dah prepare apa yg patut. sakit perut,angkat beg dan terus gerak ke hosp

1y trước

terima kasih banyak🥰

sy 39w3d pon masih takda tanda sis. rasa sakit mengeras je kadang2. jangan risau, baby tahu bila masa sesuai untuk dia keluar