hai mommies

saya da 22 weeks , susah sngt tidur malam sampaikan kejap kejap tersedar . risau tidur mengiring terhimpit si kecik ni , si kecik ni pun active bila saya nak tidur . sakit badan sakit pinggang jangan tanya lah , mmg tkdapat nak tahan tapi sabar aje mampu sebab nak urut sendiri tak sampai / tak rasa 🥹 anyone ada cara tak nak tidur posisi yang betul + tidur selesaaaaa ? penat dhni hehari terjaga malam 😭#firstmom

2 Các câu trả lời

tdo mengiring seeloknya ke kiri....sakit pggng tu blh ltk bantal kt blkg pinggang...

8mo trước

okay tq siss , bantal memang sentiasa bawah pinggang kiri kanan . bantal kepala suami saya pun saya curi lepas dia tidur 😆

Tidur mengiring lagi bagus sis. Kalau awak tidur terlentsng lagi la himpit baby.

8mo trước

thnkyou sis tapi saya lagi suka tidur niarap , cuma tiap kali tidur niarap suami saya marah saya gahahah