26 weeks pregnant

Saya cuma nk thu..Yg mana dh masuk 7months korg dh nmpk babybump belum ? Saya belum macam tak pregnant langsung 😭 saya risauuu.. ramai kata kt saya babybump kecik sbb anak saya tk sihat 😪 apa pendapat mommys ye… ada yg senasib dngn saya juga ke babybump kecikkk #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

13 Các câu trả lời

yg penting Doktor kata baby & ibu sihat. pendapat org lain tak penting pun. dgr cakap pakar je. dgr ckp org lain nanti ibu stress tak bagus. ❤️❤️❤️

10mo trước

Itulah tapi mslhnya hati ni mudah sngt sentap huhuhu itu yg mencari kepastian… tq sis ❤️

sy 27w 1d hari ni..baby bump x nampak pun..cuma perut tu klau sentuh mmg keras laa..Biar la wakk org nk cakap apa..badan kita..kita tau condition cemane 😁

10mo trước

alahh x yah ambik pusing...x penting..abaikan..janji berat awak ok..berat baby ikut growth dia..dh ckup

sy pulak perut nmpk besar,kandungan 27minggu tpi berat baby baru 800gram..jdi kita kena kuat dgn mulut2 org,yg penting baby sihat