Just confused

Saya cuma nak share cerita saya. Kot kot ada sesiapa yang pernah alami macam saya. Saya last period 8/4/2020. Pada 29/4 saya cek upt positive macam dalam gambar. Lepas 2 minggu, saya ada cek di klinik dan didapati saya tidak pregnant. Saya memang ada masalah irregular period sejak remaja lagi. So saya memang tak pasti sama ada saya pregnant or tak. lepas 4 minggu lagi, saya ke klinik lain pula. cek upt & scan, tetapi saya tidak pregnant. Saya cuma nak tanya, kenapa upt saya naik positive masa awal-awal tu ye? so, maknanya kalau upt positive pun tak semestinya pregnant ye? saya tidak mengalami sebarang keguguran. dan doktor cek rahim saya okay seperti biasa.

Just confused
4 Các câu trả lời

Chemical pregnancy. Sy pun macam ni hari tu. Makin lama upt makin pudar dah period biasa. Upt sis sekarang makin terang or dah negatif?

4y trước

negative

Pernah bace artikel tentang chemical pregnancy tak?.. kalau belom sila bace.

Doktor xda bgtw ka sbb apa? Chemical pregnancy ka? Mengandung luar rahim ka?

4y trước

takde pape. scan pun takde pape. dah checkup semua okay seperti biasa

Chemical pregnancy