Tanda bersalin + gbs

Saya confuse sgt2 mcm mana nk tahu ketuban leaking especially yg turun sikit2. Saya gbs+ risau if ketuban leaking sikit2.. ada org ke pengalaman mcm saya? Skrg saya dh 37weeks

1 Trả lời

In general, air ketuban tu colorless, odorless, effortless. Air yang keluar sendiri tanpa awak tahan. Saya tak reti monitor pakai pantyliner/pad. Tanda bersalin saya air ketuban leaking la. Keluar dot dot je. Setiap 1 jam keluar dot dot.

6mo trước

Awak boleh pantau dulu. Kalau keputihan tak buat pantyliner kita basah. Senang cite air ketuban leaking ni macam air paip. Kalau leaking berterusan pantyliner boleh lencun. Sampai tak apa yang saya cuba sampaikan? 😁