Assalamualaikum , ingin bertanya ?

saya ceaser dah 23hari , luka ceaser almost dah kering tinggal yang hujung ja . tapi malam tadi waktu nak buang air kecil ttbe ternampak nanah bercampur darah keluar dari luka ceaser bahagian tengah , bila picit sikit lagi nanah keluar . saya takut kena belah balik ja kalau pergi hosp 😭 ada yang sama macam saya tak ? apa korang buat untuk pulihkan balik ? shoud i go to klinik ? 😔 #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

knp blh kluar nanah dgn darah...sbb sya czer juga...hari nie dah ke 38 hari...tk prnh lagi kluar cm tu...sya tnya sbb sya tkut tiba² jadi cm sis juga...kdng sya bnyk brjln...czer org kta jgn angkt berat...kena bnyk rehat...tpi kita prmpuan nie bila dh biasa buat kije rmh kluar beli brg bagai...mna nk duk diam

12mo trước

insya allah sis...lps nie sis tk blh lasak² sangat...sbb czer nie kna jaga betul²...sya doa kn luka sis cpt sembuh dan sihat cm selalu...aminnn

yes sis. pergi klinik

12mo trước

kalau pi klinik nak cakap apa ja kat nurse tu 😭