Checkup di Kk dan Swasta

Saya buka buku pink di KK, dan saya juga ada buat details scan di klinik swasta. Klinik swasta akan guna buku pink itu juga. Jadi, dua2 ada set date appointment. Perlu ke saya pergi dua2? Takde masalah kan untuk record di buku? Mohon pencerahan

2 Các câu trả lời

Tak pasti pula sis guna buku yg sama sbb sy trus guna buku swasta tp just make sure buku lengkap utk bersalin nnt

Klinik swasta akan guna buku pink KK sebagai rujukan sahaja. Jadi tiada masalah untuk scan di klinik swasta.