Sedih dengar kata mak mertua

Saya bru mengdung anak ke2 usia 2 bulan . Saya bagi dia tau pasal saya ngdng . Pastu dia kata ngdung ke berepe week? Sye ckp dah 5week lebih sikit . Lps dia suruh je gugurkn baby dh xnk , dia taknk..sebab demi duit..cukupla anak sulung je dah 8bulan lebih..sedih dengar . Rasa nya semua org tua takpernah suruh . Tp knpa dia je ada suh gugur , tak suh suami kena kerja cari rezeki lebih untuk anak2 ? Ermm . Nak abaikn je mulot dia ke xleh ke ? Kena hormati je . Ape yg saya buat . 😞

48 Các câu trả lời

abai kn je sis..rezeki tuk ank sentiasa ad insyaallah..semua tu kuasa tuhan..

klau sy sis lama sd sy bnting biar pun mrtua.. apa dia fikir dia yg bagi rezeki

rzki d tangan Allah bkn mak mentua sis...peliknya mak mentua mcm tu

sabarla sis mertua memang tak sebaik mcm mak kita 😣

Abaikan je mentua mulut camtu. Rezeki dr Allah, bkn dr dia

xpaya nak dgr ckp org yg penting itu rezeki allah kasi dgn kita

Bgtau dia, rezki ni Allah bg, utk tmbh rezki yg x cukup skrg.

anak tu rezeki xpyh dgr ckp dia sis, Allah yg bg rezeki

Kurang aja punya mertua🙋🏻‍♀️

Dia nyanyuk kot 🙄