Cabut gigi

Saya Bru lepas cabut Gigi smlm sbb infection n bgkak truk...doakan moga baby Selamat...kandungan 23 minggu...smlm.bius separuh muka...harini Masih sakit berdenyut...mkn ubat tahan sakit ja...

2 Các câu trả lời

assalamualaikum sis ...sihat? mcm mana keadaan sis pg ni? ciannye kena infection...sis jgn lupe mkn n mkn ubat tahan sakit ikut masa tau❤️ insyaAllah bb sis selamat....sis kena kuat k... ckp ngn bb... insyaAllah bb dlm perut faham mama die sakit...yg penting sis mesti mkn k tuk bb mbesar🥰Sy doakan smoga sis cpt sembuh....💪💪stay strong sis.... insyaAllah mama kuat bb sihat❤️❤️✅

2y trước

alhamdulillah sdh hari kelima, sakit tu Masih ada tp kurg dh,tq sis...bnyk yg bgtaw bius tu x effect baby jd Sy rasa Lega skit...

saya bengkak dalam mulut sebab gigi bongsu tumbuh pastu kacau pipi nak cabut tapi takut

2y trước

bpa week dh? klu trimester kedua blh d swasta klu gov xblh...Sy cabut jga sbb sakit sgt bgkak smpy leher n sakit kpla