Kentut byk selepas bersalin

Saya bru bersalin hr ke 12. Ade ke ibu2 yg mcm sy, kuat keluar angin dan kentut. Normal k? Sy segan sbb tgh pantang di rmh mentua, tp asyik nak kentut je hari2. Huhu

4 Các câu trả lời

eloklaa..kentut²..buang angin..mkna nya bguslaa..Ankpon xskit perut..jgn jd sy..bpantang sendri..semua kene buat..smpi jtuh blik peranakan..skg da 22hari..Xpsl2 kene urut lg sekali...

2y trước

Macam mana tahu peranakan jatuh

Normal ja sis . Sebab kita tak berak jadi membuang dari kentut . Elok angin keluar . Saya yang dah nak habis pantang pun selalu kentut .

saya rasa normal..bagus sbb angin semua keluar..

sme mcm sye.. huhu