assalamualaikum semua.. saya ingin bertanya kpd para isteri..

saya bru berkahwin dan duduk berasingan buat sementara waktu.. sye nk berikan isteri sye hadiah memandangkan hujung bulan sye balik kg.. selalunya wanita suka ape ye??

16 Các câu trả lời

Saya pjj jugak dulu. Tiap kali jumpa suami saya mesti akan bawak buah tangan. Tak kisah belikan apa2. Coklat pun dh boleh buat saya happy. Tp coklat yg rare la carik dkt jaya grocer🤣 lepastu spend la masa berdua seharian keluar jalan2 pegi tempat2 best; makan2 sedap.

Xtau ugk lau cm sy xkish pe2 pon terima je jnji tu hdiah dri hsbn lau xde wat blik pe2 pon xkish sngt aslkn dia blik jenguk je tu pon dah happy dah kdg2 wife nie dia xperlukn pe2 pon aslkn hsbn caring sal dia je p xslh beli pe2 yg wife suka tnda kite cinta kat dia

Time, attention, love and care. Or you could take her to any of her fav retail shop, get her to choose something u think she might like, give a white lie n say u can’t afford yet. surprise her by buying the item behind her back . Good luck !

bergantung kepada setiap wanita. ada yg suka hadiah dan surprise. ada yg tak kisah dan simple. rasa2 encik isteri encik suka apa benda plg dia minat? kasut mungkin, beg, atau bwa dinner? atau lain lain. blh kaji

Ikut minat isteri. Selalu kalau pjj ni dapat jumpa suami pun isteri dah seronok. Apa kata bawa wife jalan2. Book hotel 1 malam pun dah ok. Spend time berdua je.

Kalau wanita ni apa2 pun suka kalau kena bagi hadiah oleh husband, bawa g makan pun suda cukup happy, x minta apa pun asal niat nak happykan wife tu ada😬

Bawa pergi makan pun boleh. Buat surprise. Mcm book buffet dinner kat hotel ke. Kalau booking online kat app fave buffet dinner semua murah2

Klau sy suke klau suami bwk g camping..sbb sy jnis suke ber camping tepi sungai ke, kt tapak kem ke..

Candle light dinner, balloons, coklat dan bunga. Tapi setiap perempuan tu berbeza apa yang dia suka.

Waalaikumussalam. Gelang/rantai/cincim emas kalau ada bajet..ataupun belanja makan besar, baju dsb