Minta kata semangat

Saya bru 5weeks td tibe2 bleeding, pergi klnik doc scan masih rahim menebal tak nmpak kantung.. doc sruh mkn ubat kuat rahim? Ada tak macam sy tp berjaya melahirkan. Sy perlukan kata semngat sebab sy pernah keguguran 8 week oct thun lepas#seriusnanya #ingintahu

7 Các câu trả lời

Ada buat upt kt clinic ke? Normally 4w 5w mmg belum nampak lagi especially kalau irregular period. Dan perlu dtg lagi 2w atau 3w utk scan lagi sekali. Teruskan makan ubat kuat rahim tu, yg penting bedrest & jgn stress