pregnant 2trimester

saya bru 24 minggu tp susu dh stsrt kluar kna pam keluar tak??sbb sy inverted nipple ank 2 dh..dua2 x dpt minum susu bdn...yg ketiga ni ingt nk bg susu bdn ja..

3 Các câu trả lời

Hai sis, tak silap saya doktor dan nurse x bg pump or marmet. Sebab risau bengkak susu dan contraction awal. Kalau x selesa sis boleh guna breast pad untuk elak baju dan bra daripada basah.

Boleh refer post mommy sebelum ni. Lebih kurang macam awak. https://community.theasianparent.com/q/susu-bdn-dh-byk/5125291?d=android&ct=q&share=true

Xboleh pam rsnya sbb blh sbbkan contraction awl