Nk tnya ?

Saya bru 13 hri berptng norml ke kalu jahitan kat bawh tu dh mula tercabut , saya bru perasan kemarin n pgi ni 2 uts sudah pun tercabut #ingintahu agak ii momy ii norml ke , ke ada yg awl tercbt risauu di buat nya 🥺#bantujawab

3 Các câu trả lời

Normal sis sy 3minggu dah okay jahitan benang luruh pun cpt sbb sy tukar pad setiap 2jam and letak ubat kuning lepas tukar pad

owhh , kalau ok xpe lah cuma risau jer hihihi thnksyou

Nak tanya la due awk bulan berapa dah bersalin ?

2mo trước

owhh sya due bulan 8 tapi belum bersalin lagi . berat bby dah 3.3kg tapi blum kluar juga dah 37 week 2 harini.