Sukar Nafas

Saya br semalam rasa betul2 susah nak benafas. Is it normal? I dah 23 weeks today. Pakai mulut susah jugak hidung pun susah. Rasa mcm lain nafas than before. Adakah patut saya jumpa doc atau it is normal?

2 Các câu trả lời

Adalah lebih baik kak terus pergi ke hospital untuk rawatan segera. Kdg byk faktor2 yg kita tak tahu samaada ia berbahaya atau normal seperti ibu2 mengandung yg lain. Kalau akak rasa kak kurang oksigen,apatah lagi baby. Apa2 skrg ni,baby 1st. Semoga semua dipermudahkan Allah.

5y trước

Ye. Aamiin2. Terima kasih

Ya normal. Bagaikan dada di pressure. Kerana breast kita nak membesar.