Bleeding Week 12

Saya Bleeding hari Isnin haritu..banyak jugak darah sampai meleleh2 ke kaki (mybe meleleh sbb xpakai pad kan), then sy trus ke hospital. Bila cek, doc cuma ckp suruh monitor je n bagi dlm 2weeks lg utk dtg. Lepas dr balik hosp, darah sy trus xbnyak mcm bleeding tu cume spotting je skrg. Tp agak risau jugak ,sape penah mcm sy jugak. Ade kemungkinan misscarriage ke ( sy tunggu 10y utk baby ke2 ni), jadi sy sgt risau... TQ

3 Các câu trả lời

saya pon ada bleeding masa 10W, darah fresh byk.. g klinik scan baby ok, dan doktor bg ubat kuatkan rahim. skrg dah 14W. Alhmdulilah tadak darah turun dah.

1y trước

darah n spotting dah takde, skli tu je.

Heartbeat baby ok tak? Baby ok active tak masa scan tu? Pelik kalau doctor tak buat apa2 bila dah bleeding2 lagi2 dah ade baby active gerak dlam tu…

1y trước

Saya prnah keguguran sis trimester pertama. Tp saya tak pg kerajaan. Trus pg swasta hospital. Diorng still layan elok bagi drip, admit check smua even tau akan gugur juga. Takdenhe smpai suruh balik rumah xbuat apa2. Apatah lagi bila scan ada baby.

Puan xtry tny pendapat doktor lain..scan kt doktor lain tgk..doktor xada bg ubat duphaston or pape ke..

1y trước

wah...lma tggu tu..nnti nk tau mcm keadaan bby sis ye 😊.sbb suami pn lma juga tggu bby frst dlu lebih 20 thun bru dpt yg sulung skrg nk msuk ank k2 😁