Bersama ketika hamil

Saya bersama ketika hamil, kemaluan saya selalu berasa sangat pedih sekali. Adakah ianya normal

2 Các câu trả lời

masa bersama miss v kering ke basah? klau kering mmg pedih, siap boleh berdarah sikit pun ade sbb x cukup pelincir. sy still bersama dgn suami smggu 3 4 kali even tgh preggy dr 12 weeks smpai dh 29 weeks ni, x pernah lg pedih melainkan klau miss v kita kering. klau kering sila pkai pelincir. sptutnya x pedih. skli sekala xpe lg. klau selalu pedih x normal

Mungkin tak cukup pelincir sis, tu yang boleh pedih. Masa pemanas badan tu, lama kan sikit.😅